5 grunner til å reise på aktiv ferie med Maxpulse

29. mar 2019 skrev Pernille Balslev dette innlegget i

4 minutter lesetid

5 grunner til å reise på aktiv ferie med Maxpulse

 


I et hav av turoperatører, hva er det som gjør Maxpulse annerledes enn alle andre?

Her gir vi deg fem gode grunner til at du bør velge oss neste gang du skal på en aktiv ferie:

 

Kvalitet og erfaring


Kvalitet gjennom kunnskap og kunnskap gjennom erfaring.

Vi har testet turene og erfart at en god kombinasjon av aktivitet, opplevelser og samhold er viktig når vi er på tur. Fordi vi har testet turene på forhånd, eller selv er med som reiseledere, kan vi opprettholde kvaliteten på kost, losji og områdene vi ferdes i. Dette er kvalitetssikring og vi er opptatt av at du som reisende skal sitte igjen med uforglemmelige opplevelser.


IMG_2734

Fagpersoner med på tur


Det er viktig for oss at du skal få mest mulig ut av turen, derfor har vi med oss fagpersoner på tur. Spesialister innen sitt felt, enten det gjelder ski, sykkel eller løp vil det være med noen som gir gode råd til treningen, hjelp til utstyr og en aldri så liten “motivasjonsboost” . Vi har gode samarbeidspartnere, blant annet med Oslo Sportslager som er med oss til Marcialonga for å sørge for at skiene dine er i perfekt stand for konkurranse.

Vi vil alltid ha med noen som kan hjelpe der det trengs og som kan gi gode råd slik at du skal kunne slappe av og fokusere på vennskap, opplevelser og aktivitet.

 IMG_0632

 

Venner for livet


Selv om du som enkeltperson er viktig for oss, legger vi mye energi i gruppen som reiser på tur. På sykkelturene våre har deltagerene knyttet gode relasjoner og vennskap. Det har blitt en årlig tradisjon at en god gjeng reiser for å klatre Mallorca's fjell på sykkel. Sammen kan dere dele oppturer, nedturer og fantastiske opplevelser. Vi har det hyggelig i hverandres selskap og legger opp til at alle skal få en tur de sent vil glemme.

Vi tror at menneskene du møter underveis, og de du reiser sammen med, er en viktig faktor for å gi den gode opplevelsen som kan bidra til økt overskudd og motivasjon på treningsfronten - og ikke minst i hverdagen.

 53915378_23843247591200034_5618375891039027200_n

 

Service og eierskap i din reise


Om det så er å stå og pumpe hjulet på sykkelen din når du har punktert opp fjellet på Mallorca, eller holde deg oppreist når du trenger litt ekstra klister opp den siste bakken i Marcialonga, så hjelper vi deg.

Vi tror at det å “gå den ekstra milen” for våre kunder bidrar til en bedre opplevelse. Du føler at du blir tatt vare på, blir kjent med oss og vi blir kjent med deg. Dette er noe av det vi synes er det hyggeligste med å ha med grupper på aktive turer. Derfor gjør vi det vi kan for at din tur skal bli minnerik, trygg, behagelig og unik.

Vi lytter til dine ønsker og tanker, og vil tilrettelegge så godt vi kan for at du får en hyggelig reise. Du kan nå oss på telefon i arbeidstiden, eller på nødtelefonen døgnet rundt. Vi vil alltid ta oss tid til å svare på spørsmål og ønsker du måtte ha. 

 

Aktive ferie for alle  


Uansett ferdighetsnivå, uansett treningsmål, så kan du dra på tur med oss. Vi legger til rette for alle nivåer og vil at alle skal få utnyttet sitt potensial.

På sykkelturene våre deler vi oss inn i flere grupper. Her har vi en gruppe for de i god form som vil få en skikkelig treningsøkt, en gruppe for de som er i sånn passe god sykkelform og til slutt en gruppe for de som vil ha en fin sykkeltur, men som er opptatt av å få med seg utsikt og severdigheter på veien.  

 6F0e7e-4lA80D6C6-v7QvCkyOFwxOswusGECU-cgfuc,nt7momy_DJCu6y4F8QqhHO202xjypsxpgGk8WfgRyTM

 

Vi legger turene våre til spennende destinasjoner i både inn- og utland. Alt fra sykkeltur på Mallorca og i Alpene, multisport i Hemsedal, treningsleir i Alicante og skiturer i inn- og utland. Les mer om alle turene ved å trykke på knappen nedenfor.  

 New call-to-action

 

Pernille Balslev

Pernille Balslev

Pernille jobber som innholdsansvarlig og sørger for at godt og konkret innhold blir publisert på firmaets hjemmesider og Sosiale Medier. Hun har en utdannelse i kommunikasjon med spesialisering innen PR fra Australia, og har tatt med seg en stor interesse for reise herfra. Friluftsliv står også veldig høyt på listen over fritidsaktiviteter.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


8 tips til hvordan du kan styrke samholdet i bedriften

10. apr 2019 - Pernille Balslev

8 tips til hvordan du kan styrke samholdet i bedriften

Det er bevist at medarbeidere som trives på jobb, og som opplever at de gjør noe meningsfullt, både presterer..

5 tips til deg som planlegger en messetur

05. apr 2019 - Pernille Balslev

5 tips til deg som planlegger en messetur

Å planlegge en messetur for din bedrift kan være en utfordring. Hvilke forventninger har dine kollegaer, hva..

Slik planlegger du en fin firmatur – på et fornuftig budsjett

03. apr 2019 - Pernille Balslev

Slik planlegger du en fin firmatur – på et fornuftig budsjett

Vi vet at det å planlegge en firmatur ikke alltid er gjort på en dag, derfor gir vi deg noen tips til hva du..