5 grunner til å velge Expert Reiser som din turoperatør

21. mar 2019 skrev Pernille Balslev dette innlegget i

4 minutter lesetid

5 grunner til å velge Expert Reiser som din turoperatør

Vi i Expert Reiser har lang erfaring innen organisert firmatur og jobber hver dag med både små og store grupper, korte og lengre opphold, og destinasjoner i hele verden. Hos oss har du med deg en «storebror» på reisen, og vi ønsker at du skal få den beste opplevelsen som overhodet mulig på tur med gode kollegaer.

Her er fem gode grunner til å velge Expert Reiser som din turoperatør.

 

1.    Vi skreddersyr firmaturen for deg

Vi lytter til dine ønsker og retter oss etter dette i forhold til budsjett og destinasjon. Med oss som turoperatør vil du alltid få ærlige tilbakemeldinger og anbefalinger i forhold til hva som er mulig å få til.

Usikker på hva du ønsker? Ikke noe problem, vi sitter på mange gode råd og anbefalinger som garantert vil falle i smak. New York, Las Vegas, Amsterdam, Barcelona eller en helt annen destinasjon. Bare spør, dette kan vi.  

 

2.    Vi har lang erfaring med planlegging av firmaturer

Destinasjoner, hoteller, restauranter, aktiviteter – vi har testet det meste, og vi har med oss flere grupper i året på forskjellige turer. Dette gir oss en bred og god erfaring på hva som finnes i et hav av muligheter og hvor det er verdt å legge tid og penger.

På mange av destinasjonene har vi god kontakt med lokale samarbeidspartnere. Dette gir oss en fordel i form av gode priser på blant annet hotell og morsomme opplevelser. Vi oppdaterer oss stadig på nyheter og trender innen populære reisemål slik at vi kan gi deg de beste tipsene og du kan få mest mulig igjen for turen.

Videre har vi god kompetanse i henhold til skatteregler og hva firmaturen må inneholde for å unngå skattesmell når dere kommer hjem igjen.  

New call-to-action

 

3.     Service – du kan stole på oss

Vi tar eierskap og er stolte over våre prosjekter som er din reise. Det vil si at vi gjør alt vi kan for at du skal få den beste opplevelsen. Vil du slippe organisering og heller bruke firmaturen til å ha det hyggelig med dine kollegaer? Da kan alternativet være å ta med en av våre reiseledere på turen.  Reiselederen sørger for at dere er sjekket inn på hotellet, restauranter er booket og at aktivitetene er organisert.

Vakttelefonen vår er alltid tilgjengelig, 24 timer i døgnet. Dette er fordi vi vil at alle våre reisende skal føle seg trygge under reisen. Vi garanterer derfor med andre ord at du alltid skal kunne nå en kontaktperson hvis noe skulle skje. Vi ønsker å vise omsorg for våre reisende, og en av våre ansatte kan alltid hjelpe deg.

Vi setter den reisende i fokus og ønsker å gi deg den beste opplevelsen på firmatur.

 

4.     Spar tid og penger

Føler du at tiden løper fra deg?

Tid er penger, det forstår vi. Gir du fra deg planleggingen til oss betyr det at du kan bruke dyrebar tid på å fokusere på egen jobb, dine kunder og ansatte.

Vi vil alltid jobbe med å finne de løsningene som passer ditt budsjett best. Derfor følger vi hos oss det vi kaller en «all inclusive policy». Det vil si at du betaler en gang, og skal slippe å betale mer enn du må. Vakttelefonen, videre planlegging og faktureringer er inkludert når du har valgt å reise med oss. Dette er forutsigbart, enkelt og passer spesielt små og mellomstore bedrifter som ønsker å spare på billige flybilletter, ikke «billige» gebyrer. Vi søker alltid en god dialog med våre kunder slik at det aldri oppstår uventede overraskelser.    

 

5.     Trygghet

Velger du Expert Reiser er et av våre viktigste mål at du skal føle deg trygg. Du skal føle deg komfortabel når du tar med bedriften på firmatur og at den skal bli vellykket. Vi følger alltid opp våre kunder før, under og etter turen. Dette fordi vi ønsker å være tilgjengelig og sørge for at alt går som det skal. Uansett om du er leder av et lite, middels eller stort firma, uansett om du reiser 1 eller 360 dager i året så skal du føle deg trygg fra du reiser til du kommer hjem. 

Bestiller du turen gjennom oss er du forsikret gjennom reisegarantifondet. Dette betyr at du alltid er sikret hjemreise og dersom respektive skulle gå på en økonomisk utfordring eller meldes konkurs, skal ikke du som forbruker lide et økonomisk tap.

 

Vi ses! 

Destinasjoner firmatur expert reiser

Pernille Balslev

Pernille Balslev

Pernille jobber som innholdsansvarlig og sørger for at godt og konkret innhold blir publisert på firmaets hjemmesider og Sosiale Medier.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

10. feb 2022 - Henrik Oftedal

Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

Reisebrev fra Henrik Oftedahl og Maxpulse sin tur til Cortina – Dobbiaco rennene 3.-7- februar 2022. Jeg har..

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

10. feb 2022 - Maiken Balslev

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

Behovet for et avbrekk fra hjemmekontor og hverdagsstress meldte sin ankomst. Med en perfekt beliggenhet ved..

Reisetrender 2022

11. jan 2022 - Line Støber Taraldsen

Reisetrender 2022

Ingen kan spå hva som skjer i tiden fremover, men vi har prøvd å sette sammen en liste over hva vi mener blir..