Hvorfor velge Messereiser til din neste messetur?

07. mar 2019 skrev Pernille Balslev dette innlegget i

3 minutter lesetid

Hvorfor velge Messereiser til din neste messetur?

Det er mange ting som skal planlegges i forkant av en messetur med bedriften, og ikke minst er det mye som kan skje under turen. Dette er bare noen av grunnene til hvorfor det kan lønne seg å bestille reisen gjennom en profesjonell reiseoperatør.


3 grunner til å kjøpe messeturen gjennom Messereiser

1) Du får en reise som er skreddersydd din bedrift

Med Messereiser får du hjelp til å legge opp turen akkurat slik du vil, og turen blir mer enn bare en messe. Gjør det til noe sosialt som hele gruppen kan glede seg til og noe som holder arbeidsmotivasjonen til de ansatte på topp.

Planlegg også litt sosiale aktiviteter utenom selve messen. Det behøver ikke være mer komplisert enn å booke bord på en god restaurant eller ta en øl sammen etter messen. Slike turer er perfekt for å få faglig påfyll – men det er ingenting i veien for å også planlegge sosiale ting som kan skape bedre samhold.

Få hjelp til å skreddersy en messereise for din bedrift – fra A til Å. Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av turen, basert på dine behov og ønsker.


2) Du får personlig service og større trygghet

Som næringslivets turoperatør, har vi lang erfaring med å hjelpe ulike bedrifter med å planlegge, og gjennomføre, uforglemmelige firmaturer og messeturer.

Vi vet at det kan være mye å holde styr på når du reiser sammen med en gruppe – og ikke minst at det kan skje uforutsette hendelser. Skulle eksempelvis flyet bli kansellert, så ordner vi nye flybilletter til dere. Som en ekstra trygghet er vi også tilgjengelig på nød- og hastetelefon hver dag hele døgnet – selvfølgelig helt kostnadsfritt.

Messereiser er også medlem av Reisegarantifondet. Hva betyr det for deg? Dersom du har kjøpt en pakkereise eller sammensatt reise hos oss, kan du kreve refusjon fra Reisegarantifondet hvis reisen skulle bli avlyst som følge av konkurs eller akkord hos oss.


3) Vi kan åpne opp dører slik at du får treffe de rette menneskene

Dersom du først skal på messereise, hvorfor ikke benytte muligheten til å snakke med noen av bransjelederne – eller opinionsledere innenfor din spesifikke industri? Det kan også være lærerikt å se hva andre bransjer gjør og har fokus på. Et eksklusivt møte for din bedrift kan gi ekstra faglig læring og motivasjon, og kan bli et høydepunkt på turen.

Som et reiseselskap med over 30 års erfaring, har vi et bredt nettverk innenfor en rekke bransjer. Vi kan dermed hjelpe deg med å komme i kontakt med personer som hele, eller deler av din bedrift kan dra nytte av å møte.


Har du begynt planleggingen av neste messetur? Se full oversikt over messeturene vi tilbyr ved å klikke på knappen nedenfor.

Destinasjoner messereiser

Pernille Balslev

Pernille Balslev

Pernille jobber som innholdsansvarlig og sørger for at godt og konkret innhold blir publisert på firmaets hjemmesider og Sosiale Medier.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

10. feb 2022 - Henrik Oftedal

Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

Reisebrev fra Henrik Oftedahl og Maxpulse sin tur til Cortina – Dobbiaco rennene 3.-7- februar 2022. Jeg har..

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

10. feb 2022 - Maiken Balslev

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

Behovet for et avbrekk fra hjemmekontor og hverdagsstress meldte sin ankomst. Med en perfekt beliggenhet ved..

Reisetrender 2022

11. jan 2022 - Line Støber Taraldsen

Reisetrender 2022

Ingen kan spå hva som skjer i tiden fremover, men vi har prøvd å sette sammen en liste over hva vi mener blir..