Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

10. feb 2022 skrev Maiken Balslev dette innlegget i

5 minutter lesetid

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

Behovet for et avbrekk fra hjemmekontor og hverdagsstress meldte sin ankomst. Med en perfekt beliggenhet ved vannkanten kun 1,5 time  fra Oslo, og et upåklagelig rykte for å levere førsteklasses spaopplevelser, var valget enkelt. Det måtte bli tur til Farris bad.

Larvik-hotellet Farris Bad er flere ganger kåret til Norges beste spahotell, og det luksuriøse spa anlegget kan skryte av unike fasiliteter som underjordisk kildegrotte og en eksklusiv og omfattende behandlingsmeny med over 50 ulike behandlinger. Fokuset ligger på fysisk og mental trening og velvære, og du kan bli med på yoga og ulike aktiviteter for den ultimate spaopplevelsen.
Farris bad 3

 

Det er ingen tvil om at spa og avslapning vil være i fokus når du sjekker inn på Farris Bad, men hotellets øvrige fasiliteter er vel så viktig. Du sjekker inn på et Deluxe- eller Superior-rom, hvor det eksklusive interiøret konkurrerer med utsikten om oppmerksomheten din. Fra den private verandaen din har du utsikt over enten Stavern eller strandkanten, og du kan slappe av i badekaret og hoppe inn i den luksuriøse badekåpen før du vandrer videre til hotellets restaurant. Her venter en á la carte-meny til middag bestående av nordiske spesialiteter.

De har i tillegg konferansemuligheter dersom bedriften din ønsker å kombinere «business and pleasure».

Hit kan du ta med deg kjæresten på en romantisk getaway, venninnegjengen på en avslappende spa-helg, eller bedriften for et kombinert faglig/lagbyggende opphold.

farris-bad-spa-01-1536x1025

Foto: Farris Bad

 

Rommene

Rommene er store og luftige – alle med sittegruppe, store vinduer og moderne innredning. Vil du unne deg litt ekstra luksus, bestiller du deg en suite med eget soverom og stor balkong.

Vi gikk for en suite i kategorien «Superior med sjøutsikt», som var utrolig flott! Eget soverom, pent bad, balkong med sjøutsikt, og et oppholdsrom med både sittegruppe og spisestuebord. Vi hadde egentlig lyst til å tilbringe mye mer tid på rommet enn det vi hadde muligheten til, og det sier jo sitt.

Farris bad 6

 

Spa og velvære

Farris Bad har Nordens største, vakreste og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm. Hotellet er det eneste som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Opplev ekte og rent kildevann fra 55 meters dyp i vår kildevannsgrotte – næringsrikt og helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise fra Bøkeskogen og inn til Farris Bad.

I tillegg til det historiske er Farris Bad et fremoverlent og innovasjonssterkt spa-bad. Her, i bøkebyen Larvik, finnes Nord-Europas største eventbadstu – den største teaterbadstuen nord for Berlin. Spaavdelingen kan også by på eksklusive hvilelounger. Eksempelvis i Svaberget kan du lytte til havet og hvile øynene på horisonten. Deilig avslapning i behagelige hengestoler.

Tilgang til spa-badet er inkludert for alle boende gjester. Spa-avdelingen ligger i umiddelbar nærhet til behandlingsrommene, hvor det tilbys over 50 ulike behandlinger med stor variasjon i innhold, varighet og effekt.
Farris-Bad-Spahotell-2

Foto: Farris Bad

 

Maten

Gode og lokale råvarer definerer Farris Bad restaurant sin meny.

Så kortreist som mulig komponeres grønnsaker, sjømat og kjøtt på en ujålete måte.
Med klassiske teknikker lages all mat fra bunnen av, på et kjøkken som oser god og energisk stemning.

Frokost, lunsj og middag serveres i hotellers restaurant, som med sin smarte innredning byr på en behagelig og avslappende atmosfære. Utsikten mot sjøen er selvfølgelig også med på å sette stemningen og rammen rundt måltidene. Maten som serveres her er i stor grad kortreist, og menyen er nordisk men med inspirasjon fra ulike deler av verden.

 

Konferanse

Dette var en tur i privat regi, men jeg kan bekrefte at omgivelsene er inspirerende og perfekte for et møte – enten det er over én eller flere dager. Hotellet har ni førsteklasses konferanserom i ulike størrelser, alle med lyd- og lysutstyr. Inkludert WiFi som kan tas i bruk i alle møtelokalene, og annet utstyr og teknologi, inkludert storskjermer, kan monteres på forespørsel.

Med beliggenheten så nære Oslo, er dette hotellet perfekt for bedrifter på Østlandet. Du har rikelig med parkeringsmuligheter her, flere med ladestasjoner for el-bil. De tilbyr ulike varianter av konferansepakker, så her er det bare å ytre et ønske, så kan resten skreddersys og tilpasses.

Det er kamp om konferanseplassene i 2022, så dersom du ønsker å legge et møte/seminar/konferanse til Farris Bad (eller et annet hotell i området) anbefaler jeg deg å kontakte oss så fort som mulig. Vi hjelper deg med alle detaljene, fra A til Å.

 

Destinasjoner firmatur expert reiser

Maiken Balslev

Maiken Balslev

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

10. feb 2022 - Henrik Oftedal

Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

Reisebrev fra Henrik Oftedahl og Maxpulse sin tur til Cortina – Dobbiaco rennene 3.-7- februar 2022. Jeg har..

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

10. feb 2022 - Maiken Balslev

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

Behovet for et avbrekk fra hjemmekontor og hverdagsstress meldte sin ankomst. Med en perfekt beliggenhet ved..

Reisetrender 2022

11. jan 2022 - Line Støber Taraldsen

Reisetrender 2022

Ingen kan spå hva som skjer i tiden fremover, men vi har prøvd å sette sammen en liste over hva vi mener blir..