4 trender for en aktiv ferie

02. apr 2019 skrev Pernille Balslev dette innlegget i

4 minutter lesetid

4 trender for en aktiv ferie

Vi har tatt en titt på hva som er ønskelig å få ut av en aktiv ferie for den treningsinteresserte og samlet fire populære trender:


Investering i personlig utvikling

 

I takt med at trenden for aktive ferier er økende, vil også tilbudene fra de forskjellige turoperatørene variere. Dette gjør at det blir enklere for deg å finne destinasjoner og aktiviteter som bidrar til personlig utvikling.

Du har kanskje satt deg noen mål i forhold til treningen og trenger en dytt i riktig retning? Ikke noe problem, du finner garantert en aktiv tur som er tilpasset dine ønsker. De fleste har et opplegg der personlige trenere og fagpersoner har en sentral rolle. I tillegg til å motivere deg til å yte ditt beste vil de kunne svare på spørsmål rundt trening og kosthold. En aktiv ferie er perfekt for deg som ønsker å investere i egen utvikling og jobbe mot dine treningsmål.

_27A7960

 

Reis alene

 

Det høres kanskje spesielt ut å dra på ferie alene? Vel, vi kan fortelle at det blir mer og mer populært å dra på aktive ferier alene. Det vil gi deg gode muligheter til å ha fullt fokus på treningen, og det finnes utrolig mange muligheter til å melde seg på en gruppereise med mennesker du aldri har møtt, men som har akkurat de samme interessene som deg.  

Dere blir en god gjeng som kan motivere og «pushe» hverandre, samtidig som dere blir bedre kjent. Dette kan by på vennskap som varer, og før dere vet ordet av det sitter dere og planlegger neste tur sammen.  

 IMG_2509

Få proff-opplevelsen

 

Drar du på en organisert tur er det muligheter for å finne en turoperatør som lar deg smake litt på proff-tilværelsen, og hvor kult er ikke det? Tenk å gå i samme løype som Johaug, eller sykle den etappen i Tour de France du fulgte med på da Edvald dro feltet. Et smøreteam som tar seg av skiene slik at glien er perfekt og ordet bakglatt – ja, hva er det? Fagfolk du kan spørre om råd rundt teknikk slik at du får ytt ditt aller beste, det er moro det!

Marcialonga IT 2012 54

  

Delta i konkurranse

 

Det er viktig å kunne sette seg mål for å holde i gang treningsmotivasjonen. Det å delta på en konkurranse, for eksempel et sykkelritt eller et skirenn kan være den perfekte måten å se effekten av all treningen du har lagt ned. Å dra på en tur der du skal delta i en konkurranse er ikke bare spennende, det lar seg også fint kombinere med en fantastisk tur, alene, eller sammen med andre. Dette vil garantert by på gode opplevelser.

Har du først deltatt i en konkurranse er sjansen stor for at du blir hekta. Hva blir tiden din første gang du deltar i et skirenn? Her kan du benytte muligheten til å legge en plan på hvordan du skal klare å slå denne tiden neste år.

 Marcialonga 20100131 96

Ble du gira på å delta i en konkurranse nå? Vi har laget en guide som er perfekt for deg som er glad i ski og vinter. Finn ut hvilket skirenn som passer deg ved å laste ned ski-guiden under!

Guide: Hvilket skirenn er riktig for deg?   

Pernille Balslev

Pernille Balslev

Pernille jobber som innholdsansvarlig og sørger for at godt og konkret innhold blir publisert på firmaets hjemmesider og Sosiale Medier.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


5 gode grunner til å velge et reisebyrå for firmaturen

10. mar 2020 - Maiken Balslev

5 gode grunner til å velge et reisebyrå for firmaturen

Nå som internett gjør verden og alt den har å by på tilgjengelig for alle og enhver, tenker noen kanskje at..

Derfor bør du ha med en norsk reiseleder på firmaturen

03. mar 2020 - Maiken Balslev

Derfor bør du ha med en norsk reiseleder på firmaturen

Det er stor forskjell på å reise på familieferie med to voksne og to barn, og å reise med en stor gjeng..

5 byer du med fordel kan besøke i vinterhalvåret

21. feb 2020 - Jørn Balslev

5 byer du med fordel kan besøke i vinterhalvåret

Blant oss nordmenn er det mange tilhengere av destinasjoner som byr på varme og sol, og som helst ikke vil..