Hvorfor bruke et reisebyrå til firmaturen

07. mar 2019 skrev Pernille Balslev dette innlegget i

4 minutter lesetid

Hvorfor bruke et reisebyrå til firmaturen

Et reisebyrå håndterer alt fra A til Å, og står i tillegg ansvarlig dersom noe uforutsett skulle oppstå. Det å bestille en tur for mange personer krever ikke bare tid og ressurser, det er også andre faktorer å tenke på: hvilket flyselskap flyr billigst til destinasjonen; hvordan kommer dere fra flyplassen til hotellet; hvor bør dere bo; hvilke restauranter er anbefalt; og hva slags faglig innhold kan du fylle programmet med?


Heldigvis er dette noe du kan få hjelp til å planlegge – og gjennomføre. Nedenfor ser vi på de tre største fordelene ved å bruke en reiseoperatør.

 

3 fordeler med å bruke et reisebyrå

1) Du sparer både tid og penger

For det første: din tid koster bedriften penger, og ved å sette bort oppgaven til et reisebyrå får du mer tid til å fokusere på dine hovedoppgaver. For det andre, vil et reisebyrå hjelpe deg med å finne de løsningene som passer ditt budsjett best – slik at du slipper å betale mer enn du må.

Det kan være mange skjulte kostnader pakket inn i et reisetilbud. Dersom du noen gang har flydd med typiske lavprisflyselskaper har du kanskje opplevd at det er små ting som dukker opp som kan bli dyrt.

Se for deg at du har med én sekk og én kabinkoffert, og at du derfor må betale ekstra fordi begge kolli går som håndbagasje – noe de litt dyrere flyselskapene kanskje lar deg slippe unna med.
 

2) Større trygghet

Når du bestiller firmaturen gjennom en profesjonell reiseoperatør kan du være trygg på at alt blir tatt hånd om i forhold til dine behov og ønsker. Du slipper dermed selv å huske på alt som skal til for å gjennomføre en vellykket firmatur.

Eksempelvis vil du automatisk få alle forsikringer og avbestillinger du måtte trenge dersom noe skulle skje. Kanskje står du og dine medarbeidere plutselig strandet på flyplassen i Amsterdam fordi flyet dere skulle ta hjem har blitt kansellert. Da vil reiseselskapet steppe inn og finne en alternativ hjemreise.

Profesjonelle reisebyrå er også medlem av Reisegarantifondet, noe som gjør at du som reisende alltid er sikret hjemreise og refusjon av depositum dersom operatøren du har bestilt reisen gjennom skulle gå konkurs.

I tillegg vil du alltid kunne få hjelp av reiseoperatøren dersom det skulle være noe. Mange operer med 24 timers hjelp slik at du kan være trygg på at du får hjelp når du trenger det – uansett hva det måtte være.


3) Du har tilgang til eksperthjelp

En reiseoperatør sitter på mange eksperter som kan komme med gode anbefalinger, enten du har spørsmål om hvilke aktiviteter dere kan fylle reisen med, de beste flytidene, hvilke restauranter dere bør spise på, hvor mange dager dere bør sette av eller hvilke kulturelle faktorer dere bør ha i bakhodet.

Reiser dere for eksempel til et land hvor engelsk ikke er hovedspråket, vil det være verdifullt at reisebyrået har sine egne kontakter og kan hjelpe til i jungelen av alternativer og eventuelle språkbarrierer.

Anbefalinger er som oftest basert på den personlige erfaringen operatøren har etter å ha vært på visningstur, eller som følge av samarbeid med utvalgte leverandører og samarbeidspartnere, noe som sikrer at du alltid får gode anbefalinger.

Ikke minst er reiseoperatøren alltid oppdatert på de siste trendene og nyhetene slik at dere kan få mest mulig ut av turen.

 

Ønsker du å vite mer om hvordan vi i Expert Reiser jobber med å skreddersy firmaturer for våre kunder, og hva du kan få ut av ditt budsjett? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller se på våre reisetilbud ved å klikke på knappen nedenfor.
 Destinasjoner firmatur expert reiser

Pernille Balslev

Pernille Balslev

Pernille jobber som innholdsansvarlig og sørger for at godt og konkret innhold blir publisert på firmaets hjemmesider og Sosiale Medier.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

10. feb 2022 - Henrik Oftedal

Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

Reisebrev fra Henrik Oftedahl og Maxpulse sin tur til Cortina – Dobbiaco rennene 3.-7- februar 2022. Jeg har..

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

10. feb 2022 - Maiken Balslev

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

Behovet for et avbrekk fra hjemmekontor og hverdagsstress meldte sin ankomst. Med en perfekt beliggenhet ved..

Reisetrender 2022

11. jan 2022 - Line Støber Taraldsen

Reisetrender 2022

Ingen kan spå hva som skjer i tiden fremover, men vi har prøvd å sette sammen en liste over hva vi mener blir..