Reis til Nord-Amerika på konferanse eller seminar

27. des 2019 skrev Maiken Balslev dette innlegget i

3 minutter lesetid

Reis til Nord-Amerika på konferanse eller seminar

Hva akkurat din bedrift trenger for å få en vellykket tur på seminar eller konferanse, er det bare du som vet. En profesjonell turoperatør legger alt til rette for at turen skal bli så vellykket som mulig.

I denne artikkelen trekker vi frem et par eksempel på destinasjoner i Nord-Amerika som er spesielt godt egnet til en annerledes tur på konferanse.

 

Vancouver, Canada

Er du klar for en litt lengre reise og vil ta en tur utenfor Europa, er Vancouver en by med noe å by på for alle og enhver. Med de mange nasjonalitetene som er representert i Vancouver, er det et stort utvalg i restauranter, kafeer og spisesteder. Flere konferansehoteller er bygd svært høye. Som regel er restauranter og barer plassert helt i toppen av bygget, slik at man kan nyte utsikten over en lyssatt storby mens man inntar middagen. Siden Vancouver ligger så nærme havet, er det et yrende båtliv som gjør at det aldri blir kjedelig å sitte slik og skue utover. 

Den populære nordamerikanske metropolen ligger midt blant mektig kanadisk natur, med Georgiastredet, grønne nasjonalparker og enorme fjell innen rekkevidde. 

Det er enkelt å komme seg rundt både med offentlig transport og ved å leie bil selv, og dersom dere ønsker å komme opp i høyden for å se utover byen, går det an å kjøre en slags gondolbane opp og ned Grouse Mountain. For de eventyrlystne er det mulig å kjøpe en billett som lar deg stå på taket av gondolen. Da kan du virkelig riste av deg dagens møter og puste den friske fjellufta inn. Med gangavstand til vannet er de fleste vannaktiviteter også innen rekkevidde, og som så ofte ellers kan den største utfordringen bli å velge blant alle mulighetene som finnes. 

Hvis den storslåtte innenlandsnaturen ikke er nok til å imponere deg, er det også mulig å komme seg ut til noen av de små øyene som ligger like utenfor Vancouver. Her kan dere besøke alt fra små lokalsamfunn med en levende First Nations-kultur, til Vancouver Island, som med sine 750 000 innbyggere, fantastiske natur og universitetsbyen Victoria kan by på et Canada i miniatyr.

 

Boston, USA

New York ser ut til å opprettholde sin status som et av nordmenns favorittreisemål når vi skal over dammen. Det er lett å forstå, med sin særegne personlighet har byen noe å by på for de fleste interesser og preferanser. Lillebror Boston er kanskje ikke fullt så kjent for oss nordboere, men utgjør et godt alternativ dersom man har lyst til å oppleve en annen nordamerikansk storby. Dere kan velge mellom buss, tog eller fly fra NYC. Toget tar for eksempel mellom 3 og 5 timer, avhengig av hvor i NYC du går på og hvor i Boston du vil gå av. 

Med sitt levende universitets- og forskningsmiljø og sterke gründer- og innvasjonskultur, er det mye å oppdage og lære i Boston. Utvalget i konferanser er stort og omfattende, og dere vil garantert finne noe som er relevant for deres bedrift. 

Når foredrag og møter er over, kan dere for eksempel dra på båtcruise, se byen gjennom en trikketur eller en guidet historisk spasertur gjennom de mange spennende delene av byen. Kanskje har noen drømt om å studere ved prestisjetunge Harvard University og vil bli med på en guidet tur rundt på universitetsområdet? Utvalget i museer er også ímponerende, så vel som nattelivet, for den som ønsker å danse seg inn i natten.

Mulighetene er mange og lett tilgjengelige i Boston.

sjekkliste firmatur

 

Maiken Balslev

Maiken Balslev

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Sjekkliste: Reising og Covid-19

25. nov 2021 - Maiken Balslev

Sjekkliste: Reising og Covid-19

Har du planer om å legge ut på en reise? Å reise under COVID-19-pandemien krever mer forberedelse enn du er..

Våre forslag til hyggelige julemarkeder

16. nov 2021 - Maiken Balslev

Våre forslag til hyggelige julemarkeder

Julemarked kickstarter virkelig julestemningen, så hva med å dedikerer en firmatur til brente mandler, gløgg..

5 gode grunner til å velge et reisebyrå for firmaturen

10. mar 2020 - Maiken Balslev

5 gode grunner til å velge et reisebyrå for firmaturen

Nå som internett gjør verden og alt den har å by på tilgjengelig for alle og enhver, tenker noen kanskje at..