Trening og aktivitet holdt ikke som hobby

13. jan 2020 skrev Kristin Granum Rosebø dette innlegget i

2 minutter lesetid

Trening og aktivitet holdt ikke som hobby

Fra tidlig alder har det å være i aktivitet vært en viktig del av Nina sitt liv. Det var særlig håndball som var det mest givende i ung alder og det hun fortsatte med helt til hun flyttet fra kjente omgivelser på Toten til Oslo.

Nina Stensvold treningsreise

Da Nina kom til Oslo, fant hun fort et treningssenter hvor hun kunne holde seg aktiv, men trening og aktivitet holdt ikke som en hobby for Nina. I 2011 startet hun derfor sin karriere som instruktør på et senter. Siden da er det blitt helse-studier i USA og utdanning som personlig trener via Høyskolen Kristiania i Oslo. I dag jobber Nina som PT gjennom eget firma og er også gruppetreningsinstruktør og koordinator for PT og turn-avdelingen på Treningshuset i Oslo.

Nina Stensvold treningsreise 1

- Det er så viktig at vi setter pris på muligheten til å bevege oss! Vi mennesker er ikke laget for å sitte stille, så vi må bevege oss så mye som mulig, når vi kan. Det spiller ikke ingen rolle hva du liker å trene, så lenge du beveger deg. Første-prioritet bør være hverdagsaktivitet og minimere stillesitting, men vi vet at både styrketrening og det å pushe hjertepumpa gjør godt for helsa vår.

Til høsten arrangerer Nina sin aller første treningsreise sammen med makker Maren. De lover en morsom treningsreise med en variert timeplan. Turen går til flotte Rovinj i Kroatia. Nina er opptatt av at trening skal være gøy og lystbetont og noe du gjør for å ta vare på helsa di og kroppen din!

- Finn den aktiviteten som du trives med, og spør deg selv: hva slags treningsperson vil du være og hvordan skal du bli en slik person? Har du svaret på disse to spørsmålene er det egentlig bare å sette i gang. Av erfaring vet jeg at det ikke alltid er så lett å bare er å sette i gang, men man må begynne et sted. Du kan jo lage en avtale med en venn i lignende situasjon eller hva med å melde seg på en treningsreise?

 

Kristin Granum Rosebø

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

10. feb 2022 - Henrik Oftedal

Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

Reisebrev fra Henrik Oftedahl og Maxpulse sin tur til Cortina – Dobbiaco rennene 3.-7- februar 2022. Jeg har..

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

10. feb 2022 - Maiken Balslev

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

Behovet for et avbrekk fra hjemmekontor og hverdagsstress meldte sin ankomst. Med en perfekt beliggenhet ved..

Reisetrender 2022

11. jan 2022 - Line Støber Taraldsen

Reisetrender 2022

Ingen kan spå hva som skjer i tiden fremover, men vi har prøvd å sette sammen en liste over hva vi mener blir..