Trening og aktivitet holdt ikke som hobby

13. jan 2020 skrev Kristin Granum Rosebø dette innlegget i

2 minutter lesetid

Trening og aktivitet holdt ikke som hobby

Fra tidlig alder har det å være i aktivitet vært en viktig del av Nina sitt liv. Det var særlig håndball som var det mest givende i ung alder og det hun fortsatte med helt til hun flyttet fra kjente omgivelser på Toten til Oslo.

Nina Stensvold treningsreise

Da Nina kom til Oslo, fant hun fort et treningssenter hvor hun kunne holde seg aktiv, men trening og aktivitet holdt ikke som en hobby for Nina. I 2011 startet hun derfor sin karriere som instruktør på et senter. Siden da er det blitt helse-studier i USA og utdanning som personlig trener via Høyskolen Kristiania i Oslo. I dag jobber Nina som PT gjennom eget firma og er også gruppetreningsinstruktør og koordinator for PT og turn-avdelingen på Treningshuset i Oslo.

Nina Stensvold treningsreise 1

- Det er så viktig at vi setter pris på muligheten til å bevege oss! Vi mennesker er ikke laget for å sitte stille, så vi må bevege oss så mye som mulig, når vi kan. Det spiller ikke ingen rolle hva du liker å trene, så lenge du beveger deg. Første-prioritet bør være hverdagsaktivitet og minimere stillesitting, men vi vet at både styrketrening og det å pushe hjertepumpa gjør godt for helsa vår.

Til høsten arrangerer Nina sin aller første treningsreise sammen med makker Maren. De lover en morsom treningsreise med en variert timeplan. Turen går til flotte Rovinj i Kroatia. Nina er opptatt av at trening skal være gøy og lystbetont og noe du gjør for å ta vare på helsa di og kroppen din!

- Finn den aktiviteten som du trives med, og spør deg selv: hva slags treningsperson vil du være og hvordan skal du bli en slik person? Har du svaret på disse to spørsmålene er det egentlig bare å sette i gang. Av erfaring vet jeg at det ikke alltid er så lett å bare er å sette i gang, men man må begynne et sted. Du kan jo lage en avtale med en venn i lignende situasjon eller hva med å melde seg på en treningsreise?

 

Kristin Granum Rosebø

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Sjekkliste: Reising og Covid-19

25. nov 2021 - Maiken Balslev

Sjekkliste: Reising og Covid-19

Har du planer om å legge ut på en reise? Å reise under COVID-19-pandemien krever mer forberedelse enn du er..

Våre forslag til hyggelige julemarkeder

16. nov 2021 - Maiken Balslev

Våre forslag til hyggelige julemarkeder

Julemarked kickstarter virkelig julestemningen, så hva med å dedikerer en firmatur til brente mandler, gløgg..

5 gode grunner til å velge et reisebyrå for firmaturen

10. mar 2020 - Maiken Balslev

5 gode grunner til å velge et reisebyrå for firmaturen

Nå som internett gjør verden og alt den har å by på tilgjengelig for alle og enhver, tenker noen kanskje at..