Trening ute hele året!

31. okt 2019 skrev Siv Anne Balslev dette innlegget i

3 minutter lesetid

Trening ute hele året!

Når høsten og vinteren kommer kan det oppleves tungt å komme seg ut på trening. Da kan det hjelpe å ha en treningsavtale med en venn!

Både Ida Cecilia Juhasz og Kristin Rosebø har treningsgrupper ute gjennom konseptet Trening UTE. De merker at det er tyngre å få med deltagere når det blir mørkere og kaldere. Deres tips nummer én for å holde utetreningen ved like hele året, er å ha en treningsavtale med en venn eller en gruppe. Å forplikte seg til en avtale med andre hjelper deg ut døra når det er vått og kaldt, og følelsen etterpå er garantert bedre enn om man hadde holdt seg i sofaen! Aldri hører de noen klage etter en endt økt i frisk luft!

Trening kan gjøres enkelt, og du trenger ikke mer enn naturen for å få deg en skikkelig god treningøkt. Under viser Ida Cecilia og Kristin deg noen enkle øvelser som du og en venn kan gjøre neste gang dere er ute for å svette litt.

LØP OPP OG NED
  Ida og Kristin, treningstips

Finn deg en liten bakke, kort eller lang, bratt eller slakk. Det viktigste er at du blir litt varm. Løp gjerne opp og gå ned for å få deg en fin intervalløkt.

HÅNDHILS
Treningstips fra kristin og tida

Her kan du gjøre mange ulike versjoner. Enten kan dere vekselvis håndhilse med høyre og venstre hånd, eller dere kan legge inn en pushup imellom. En annen versjon er å trekke og strekke armene til hverandre.

SPENSTHOPP
tren ute hele året treningsreise 4

Dette er en øvelse som er mye lettere å få gjort sammen med andre. Her er en versjon hvor dere klapper i lufta - lettere sagt enn gjort å gjøre dette synkront, men garantert mer gøy enn å bare hoppe på egenhånd.

MAGETWIST
Tr, treningstips

Sett dere i båten hver deres vei, og gjør en high five (eller rettere sagt high ten) når dere roterer tilbake mot hverandre. Husk å bytte plass så dere får samme belastning på andre siden!

ETTBENS KNEBØY
Kristin og Ida, treningstips

Dette er en ordentlig utfordrende øvelse, men det er mye god trening i forsøkene også. Det er bare å prøve seg fram, men et godt tips er å stå på samme bein (i motsetning til hva disse damene prøvde seg på her).

New call-to-action

Siv Anne Balslev

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

10. feb 2022 - Henrik Oftedal

Reisebrev fra turen til Cortina - Dobbiaco

Reisebrev fra Henrik Oftedahl og Maxpulse sin tur til Cortina – Dobbiaco rennene 3.-7- februar 2022. Jeg har..

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

10. feb 2022 - Maiken Balslev

Farris Bad - Eksklusivt spahotell i Larvik

Behovet for et avbrekk fra hjemmekontor og hverdagsstress meldte sin ankomst. Med en perfekt beliggenhet ved..

Reisetrender 2022

11. jan 2022 - Line Støber Taraldsen

Reisetrender 2022

Ingen kan spå hva som skjer i tiden fremover, men vi har prøvd å sette sammen en liste over hva vi mener blir..